Rólunk

Kedves Látogató!

Az a célunk, hogy minél több háztartásban legyen lehetőség ásványvíz tisztaságú vízfogyasztásra. Mert a tiszta víz elengedhetetlen a jó közérzethez, a remekül működő elméhez és az erős immunrendszerhez.

A saját hűtőszekérnyünk első vízszűrő csere jelzésekor döbbentünk rá, hogy milyen nehéz hazánkban hűtőszekrény vízszűrőt beszerezni. Amennyiben az ember egy csoda folytán mégis rátalál, segíteni senki sem tud, sem szűrő választással, sem a készülék vízbekötésével kapcsolatban, sőt a termék is csak rendelésre érhető el, ami jó esetben is minimum egy hét.

Ekkor jött az ötlet, hogy az ilyen és ehhez hasonló problémák megoldásában segédkezzünk másoknak is, lépésről lépésre, a hűtő beszerzésétől a vízcsapra kötésig. Folyamatos kutatással, fejlesztéssel és videókkal is igyekszünk segíteni.

Cégünk, a DAVMARK Kft. 1993-ban alakult, családi vállalkozás formájában működik. Célunk az igazán elégedett vásárló.

Az idő minket igazol, egyre többen keresnek minket, egyre több féle szűrővel kapcsolatban. Termékválasztékunkat a kereslet függvényében folyamatosan bővítjük. Raktárkészletünket is folyamatosan módosítjuk az igényeknek megfelelően. Vízszűrés már nem csak a hűtőszekrényben, de a kávéfőzőben, és akár a munkahelyen is rendelkezésre áll, a vízszűrő kancsó személyében.

A DAVMARK Kft. 2016 óta kizárólagos forgalmazója a FilterLogic termékeknek Magyarországon.

A gyors és INGYENES, akár másnapi kiszállítással is kedves megrendelőinknek szeretnénk kedvezni minden vízszűrő vásárlása esetén. De akinek még ennél is sűrgősebb, személyesen is átveheti megrendelését Budapest XVI. kerületében.

Amennyiben használtan vagy outletben szerezte be hűtőszekrényét és emiatt bizonyos tartozékai hiányoznak, a legjobb helyen jár!

Kérjük, figyelmesen olvassa el honlapunkat és leírásainkat, igyekeztünk a lehető legtöbb információt megosztani Önökkel.

Amennyiben további kérdése lenne, kérjük, elsősorban e-mailben keressen minket. Abban az esetben, ha hívását nem tudjuk azonnal fogadni, visszahívjuk Önt rövid időn belül, amennyiben a hívószám elküldése be van kapcsolva készülékén.

Cégünk főbb adatai:

Cégnév:  DAVMARK Kft.

Szolgáltató székhelye: 1163 Budapest, Edit utca 40. fszt. 2.

Adószám: 10856091-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-195831

Cégbíróság megnevezése: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Elérhetőség: info (@) hutoszuro.hu

Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06703143205

Panaszkezelés helye: 1163 Budapest, Edit utca 40. fszt. 2.

A panaszkezelésre vonatkozó elérhetőségek: 06703143205, ill. info (@) hutoszuro.hu

Csatlakozzon hozzánk a hutoszuro_facebook-on: @hutoszuro.hu

instagramon: -on @hutoszuro

és a hutoszuro_youtube-on is: HűtőszűrőHu

Üdvözlettel: