Kérdése van hűtőszűrőjével kapcsolatban? Hívjon bizalommal!

Szalai Attila

hűtőszűrő szakértő

06703143205

Munkanapokon

8-16 óra között

Legnépszerűbb hűtőszűrők
Hűtőszűrő ajánló
Szállítási díj hűtő vízszűrő vásárlása esetén 0 Ft!

Fizetési megoldás
Konyhai víztisztító rendszer
2020.04.17 17:05

Konyhai víztisztító rendszer X250

Ma már pontosan tudjuk, hogy miért van szükségünk vízszűrésre, víztisztításra otthon. A rozsdás vízcsövek gondolata, és az átható klór szaga sajnos kellemetlenné teszi a vízivást, és a víz felhasználását a család napi ételének elkészítésében.

Az otthon vízszűrés fontos állomása a konyha, a konyhai víztisztító rendszer. Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy konyhai vízszűrőnek? Mennyire biztonságos egy konyhai vízszűrő?

Ezeket a fontos kérdéseket jártuk körbe írásunkban.

 

 

Konyhai víztisztító rendszer

Amikor azt mondom, konyhai víztisztító rendszer, azonnal bonyolult gépeket és hosszú csöveket látunk magunk előtt, igaz? De erről szó sincs. A modern technika képes arra, hogy egyetlen, egyszerű palacknak tűnő szűrőházba belezsúfoljon egy egész víztisztító rendszert.

Ezt a szűrőházat, vagyis magát az X250 konyhai víztisztító rendszert felszereljük a vízcsőre, ami a falból jön, és a konyhai csaptelepen keresztül adja a vizet.

 

Az X250 konyhai víztisztító rendszer tulajdonságai

A vízszűrő visszaadja nekünk a víz természetes ízét és illatát. Az X250 rendszer egy hatékony 5 lépéses, vagyis 5 szintű szűrőrendszerrel gondoskodik többek között arról, hogy a klór 98 %-a, az oldott szerves anyagok (mint a például a rovarirtó) 95 %-a kikerüljön a vizünkből, miközben a hasznos ásványi anyagokat benne hagyja.

Ezen kívül az X250 konyhai víztisztító számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek nem találhatóak meg más rendszerekben.

Ajándék! Az X250 konyhai vízszűrő rendszerhez most Ön választhatja ki a csaptelepet.

Az X250 víztisztító kimondottan Magyarországra kifejlesztett szűrőbetéttel van ellátva, az itteni vízszűrési szükségleteknek megfelelően. Magyarországon keményebb a víz, és sok helyen elöregedett az ivóvízhálózat. Az X250P szűrőbetét ezért polifoszfátot tartalmaz, ami megakadályozza a vízkő lerakódását. Az X250 konyhai víztisztítóhoz szintén elérhető X250 szűrőbetét nem tartalmaz polifoszfátot. Ezért ez a szűrőbetét nem akadályozza meg a vízkő lerakódását

 

 

Tehát az X250 víztisztító előnyei:

  • 2 liter szűrt vizet képes előállítani percenként
  • Választható, ajándék csaptelep
  • Egyszerű beépítés és üzembe helyezés – még szűk térben is
  • 5 lépéses, 5 szintű szűrőbetéttel rendelkezik
  • Az egyszerű üzembe helyezéshez minden szükséges szerelvényt tartalmaz a csomag.
  • A szűrőbetétje újrahasznosítható és BPA-mentes.
  • Kifejezetten a Magyarországi körülményekre kifejlesztett szűrőbetéttel van ellátva.
  • Az EU-ban, Angliában gyártják, szigorú szabványoknak megfelelően

 

Konyhai víztisztító választék és rendelés.

 

Minőségbiztosítás

Vannak más szűrők is a piacon, ezért nagyon fontos, hogy olyat válasszunk, amit alaposan teszteltek és minősítettek.

 

Az X250 víztisztító rendszert alaposan tesztelték és minősítették, megfelel a BS 6920 szabványnak, és a 6 havi szűrőbetét cserével teljes biztonságot nyújt. Az X250 konyhai víztisztító gyártója, a nyomás alatti vízszűrő rendszerek európai piacának egyik vezető szereplője.

 

X250 víztisztító rendszer csere szűrőbetét

A vízszűrők központi része, ami a tulajdonképpeni munkát végzi, a szűrőbetét. A szűrőbetét szűri ki a vízből mindazt, ami kellemetlen számunkra. Fontos tudni, hogy a szűrőbetétet 6 havonta vagy 6000 liter víz szűrése után cserélni kell.

Azért van szükség a 6 havonkénti cserére, mert a szűrőbetétben lerakódnak a vízből kiszűrt szennyező anyagok. A 6 hónap elteltével a szűrő elfárad, és a baktériumok elszaporodhatnak, ezért higiéniai okokból feltétlenül szükséges a szűrőbetét csere.

Az Európai Unió ide vonatkozó előírása szerint (DIN 1988) minden ivóvíz szűrőt egészségügyi és higiéniai okokból 6 havonta cserélni kell, abban az esetben is, ha a vízszűrőnek nagyobb a kapacitása.

A szűrőbetét csere egyszerűen kivitelezhető. A szűrőbetét újrahasznosítható és BPA-mentes

 

Konyhai víztisztító választék és rendelés.

 

 

Webáruház készítés