Milyen hűtőszűrőt használ a hűtőszűrő szakértő?

Már többször érkezett hozzánk a kérdés, hogy milyen hűtőszűrőt használok én otthon?

Én, mint a hűtőszűrő szakértő, a Prémium hűtőszűrőt használom. Azért éppen ezt, mert ár/érték arányban nagyon jó, bár az első alkalommal annyiba kerül, mint a gyári, de legközelebb már csak 9000 Ft.

Ezen kívül a Prémium hűtőszűrő az egyetlen Európában (Nagy-Britaniában) gyártott hűtőszűrő, rendkívül erős, környezetbarát, és nem kell a csöveket oldani a cserénél, és ez nagyon fontos és kényelmes megoldás számomra!

A Prémium hűtőszűrő teljesítménye/szűrési minősége megegyezik a gyári szűrőkével. Jelenleg ez a legjobb elérhető hűtőszűrő. Rendkívül büszkék vagyunk erre a csúcsszuper termékfejlesztésünkre!

Ráadásul, a PSZ10J – Prémium hűtőszűrő univerzális, többször használatos külső hűtőszekrény vízszűrő, teljes mértékben környezetbarát. Mivel csak a hűtőszűrőbetétet kell cserélni, a szűrőházat nem, ezért 40szer kevesebb műanyag hulladék keletkezik, mint a hagyományos hűtőszűrőbetét használata során!

A szűrőtervezésben szerzett 30 éves tapasztalatot használtuk fel, hogy egy olyan szűrőt készítsünk, amire büszkék lehetünk.

Kinek megfelelő ez a hűtőszűrő?

Mindenkinek megfelelő lehet. DE! Felmerülhet a kérdés, hogy belső szűrős készülékben hogy használható? Erre a válasz egyszerű. Távolítsuk el készülékünkből a belső vízszűrőt és nézzük meg, hogy a hűtő így is adagol-e vizet. Ha igen, akkor nyert ügyünk van. Ebben az esetben a készülék vízcsövére felhelyezhető a Prémium hűtőszűrő. Ha viszont a készülékünk belső szűrőbetét nélkül nem ad vizet, sajnos ez az átalakítás nem végezhető el. Ilyenkor helyezzük vissza a belső vízszűrőnket és élvezzük az általa nyújtott tiszta vizet.

 

Összegezve

Én, mint hűtőszűrő szakértő, azért a prémium hűtőszűrőt használom, mert a 30 év tapasztalatával megtervezett, erős szűrőház jelentősen csökkenti a vízkár kockázatát. A szűrő környezetbarát, nagyon kevés műanyag hulladék keletkezik a szűrőbetét cseréje során. És az egyetlen Európában (Nagy-Britaniában) gyártott szűrő. Nagy teljesítményű. A kiváló minőségű kókuszdióhéjból készült tömbösített aktív szén nagyobb teljesítményt nyújt. Egyszerű, könnyű beszerelésű.

 

A prémium hűtőszűrőt itt lehet megrendelni: prémium hűtőszűrő PHSZ10J

 

Annak érdekében, hogy a víz és jégadagolós hűtőnk mindig friss, tiszta, finom vizet adagoljon a hűtőszekrény vízszűrőjét legkésőbb 6 havonta cserélni kell.

Csatlakozzon hozzánk a facebook-on: 

instagramon:

és a youtube-on is: