Prémium hűtőszekrény vízszűrő PHSZ10J

Vízszűrés - Elég volt az eldobható műanyag termékekből

Vízszűrő - Gondolkodjunk hosszútávon

A PHSZ10J Prémium külső hűtőszűrő tulajdonságai

Környezetbarát, többször használatos vízszűrő

Szeretne finom, tiszta vizet a vízadagolós hűtőből? De nem szeretne hozzájárulni az ökológiai katasztrófához, ugye?

Olyan hűtővízszűrőre van szükség, ami profi vízszűrő és egyben környezetbarát termék is.

Nem kell megalkudni, van megoldás!

Vízszűrés - Elég volt az eldobható műanyag termékekből

A többször használatos PHSZ10J Prémium átfolyós szűrőház cserélhető szűrőbetéttel rendelkezik. Ez a rendszer könnyen cserélhető szűrőbetéttel rendelkezik, így 40szer kevesebb műanyagot dob ki a szemetesbe, mint a hagyományos szűrőbetét használata során.

A termékben található minden műanyag 100%ban újrahasznosítható. A PHSZ10J szűrőbetét ráadásul mindössze 6 gramm műanyagot tartalmaz, miközben egy átlagos eldobható szűrőbetét 250 gramm műanyag felhasználásával készül.

Plusz, a PHSZ10J szűrőházon jelöltük az újrahasznosítási kódot, ezzel is segítve a termék majdani profi újrahasznosítását.

 

Vízszűrő - Gondolkodjunk hosszútávon

A szűrőtervezésben szerzett 30 éves tapasztalatunkat használtuk fel, hogy egy olyan szűrőt készítsünk, amire büszkék lehetünk.

Gondolkodjunk hosszútávban, számoljunk egy kicsit.

A szűrőbetét cseréje 6 havonta szükséges. Egy 10 éves időintervallumra kiszámítva, azt jelenti, hogy 5 kg műanyag hulladék keletkezik a hagyományos, eldobható hűtőszűrő használata során, míg ez a PHSZ10J szűrőbetét esetén csupán 120 gramm.

A különbség elég jelentős.

Vízszűrő –a PHSZ10J Prémium külső hűtőszűrő tulajdonságai:

A szűrőház rendkívül erős.

A vízcső csatlakozások nagyon könnyen oldhatóak és rendkívül megbízhatóak.

A szűrőbetét bármilyen irányban felszerelhető – vízszintesen vagy függőlegesen – a szűrőteljesítmény befolyásolása nélkül. A granulátumot tartalmazó szűrőbetéteket (amilyen a legtöbb hűtőszekrény szűrőbetétje) függőlegesen kell felszerelni, a megfelelő szűrőteljesítmény érdekében.

Többször használatos. A szűrőbetét könnyen cserélhető.

Környezetbarát, minimális műanyagot tartalmaz, és 100%ban újrahasznosítható. Mivel csak a szűrőbetétet kell cserélni, a szűrőházat nem, ezért 40szer kevesebb műanyag hulladék keletkezik, mint a hagyományos szűrőbetét használata során.

Származása: Nagy-BritanniaÖsszegezve, a 30 év tapasztalatával megtervezett, erős szűrőház jelentősen csökkenti a vízkár kockázatát. A szűrő környezetbarát, nagyon kevés műanyag hulladék keletkezik a szűrőbetét cseréje során. Nagy teljesítményű. A kiváló minőségű kókuszhéjból készült tömbösített aktív szén nagyobb teljesítményt nyújt. Egyszerű, könnyű beszerelésű.

Annak érdekében, hogy a víz és jégadagolós hűtőnk mindig friss, tiszta, finom vizet adagoljon a hűtőszekrény vízszűrőjét legkésőbb 6 havonta cserélni kell.

Csatlakozzon hozzánk a facebook-on:

instagramon:

és a youtube-on is: