Prémium hűtőszűrő, az egyetlen EU-ban gyártott hűtőszűrő

A vízszűrő választék végtelen. Próbáljuk megtalálni a legjobbat, ami hatékony, erős és környezetbarát és könnyű a kezelése. Mi fontos még ezen kívül? Az ára és a származása.

A Prémium hűtőszűrő az egyetlen Európában (Nagy-Britaniában) gyártott hűtőszűrő. Teljesítményre rendkívül erős, környezetbarát, és fontos tulajdonság az is, hogy nem kell a csöveket oldani a cserénél.

Vízszűrő - Gondolkodjunk hosszútávon – Környezetbarát szűrő

A többször használatos PHSZ10J Prémium átfolyós szűrőház könnyen cserélhető szűrőbetéttel rendelkezik. Így 40szer kevesebb műanyagot dobunk ki a szemetesbe, mint a hagyományos szűrőbetét használata során. Ráadásul a termékben található minden műanyag 100%ban újrahasznosítható.

Vízszűrő – a PHSZ10J Prémium átfolyós szűrő tulajdonságai:

  • A szűrőház rendkívül erős.
  • A vízcső csatlakozások nagyon könnyen oldhatóak és rendkívül megbízhatóak.
  • A szűrő bármilyen irányban felszerelhető – vízszintesen vagy függőlegesen – a szűrőteljesítmény befolyásolása nélkül. A granulátumot tartalmazó szűrőbetéteket (amilyen a legtöbb hűtőszekrény szűrőbetétje) függőlegesen kell felszerelni, a megfelelő szűrőteljesítmény érdekében.
  • Többször használatos szűrőház. A szűrőbetét könnyen cserélhető.
  • Környezetbarát, minimális műanyagot tartalmazó cserélhető szűrőbetét, és 100%ban újrahasznosítható. Mivel csak a szűrőbetétet kell cserélni, a szűrőházat nem, ezért 40szer kevesebb műanyagot hulladék keletkezik, mint a hagyományos, egyszerhasználatos hűtőszűrő használata során.

 

Hűtő vízszűrő – az EU-ból.

Származása: Nagy-Britannia

A Prémium hűtőszűrő az egyetlen Európában (Nagy-Britaniában) gyártott hűtőszűrő.

 

A prémium hűtőszűrőt itt lehet megrendelniprémium hűtőszűrő PHSZ10J

 

Annak érdekében, hogy a víz és jégadagolós hűtőnk mindig friss, tiszta, finom vizet adagoljon a hűtőszekrény vízszűrőjét legkésőbb 6 havonta cserélni kell.

Csatlakozzon hozzánk a facebook-on: 

instagramon:

és a youtube-on is: