Kérdése van hűtőszűrőjével kapcsolatban? Hívjon bizalommal!

Szalai Attila

hűtőszűrő szakértő

06703143205

Minden nap

8-18 óra között

Legnépszerűbb hűtőszűrők
Hűtőszűrő ajánló
Szállítási díj hűtő vízszűrő vásárlása esetén 0 Ft!

Fizetési megoldás
Termék részletek


Szűrőbetét PRÉMIUM hűtőszekrény vízszűrőhöz - PHSZ10J szűrőbetét

Szűrőbetét PRÉMIUM hűtőszekrény vízszűrőhöz - PHSZ10J szűrőbetét
9 000 Ft
Értékelés:
Raktárkészlet:
21 db
Várható szállítási idő 
:
1-2 munkanap
Szállítási költség:
ingyenes

Raktárkészlet: 18 db

Szállítási idő: 1-2 munkanap

Szállítási költség: ingyenes!

 

 

 

 

 • Szűrőbetét PRÉMIUM hűtőszekrény vízszűrőhöz - PHSZ10J szűrőbetét

  Az egyetlen Európában (Nagy-Britanniában) gyártott hűtőszűrő és szűrőbetét, ezért kevesebb szállítással, kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezik.

   

  Környezetbarát, újrahasznosítható.

  Még jobb szűrési eredmény.

   

  A PSZ10J – Prémium univerzális, többször használatos külső hűtőszekrény vízszűrőlelke a cserélhető szűrőbetét. A környezetbarát szűrőbetét nagyobb teljesítményű.

  A kiváló minőségű tömbösített kókuszhéjból készült aktív szén nagyobb teljesítményt nyújt, az aktív szén granulátumot tartalmazó hűtőszűrőkhöz képest.

   

  PHSZ10J Prémium átfolyós vízszűrő betét előnyei

  Nagyobb teljesítmény, tisztább víz.

  Költséghatékony– Mivel a vízszűrőt, vagyis a szűrőházat csak egyszer kell megvenni, aztán csupán a szűrőbetétet kell 6 havonta cserélni. Ez hosszútávon jelentős költséghatékonyságot jelent. Figyelem, a szűrőbetét a szűrőház nélkül nem működik.

  Könnyen cserélhető– csak nyissa ki a szűrőházat, cserélje ki a szűrőbetétet – így 40szer kevesebb műanyagot dob ki a szemetesbe, mint a hagyományos szűrőbetét használata során.

  Környezetbarát. Az egyetlen EU-ban gyártott hűtőszűrő és szűrőbetét, ezért kevesebb szállítással, kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezik.

  A szűrőbetét bármilyen irányban felszerelhető– vízszintesen vagy függőlegesen – a szűrőteljesítmény befolyásolása nélkül.

  BPA mentes.

   

  PHSZ10J Prémium szűrőbetét újrahasznosítása

  Mivel csak a szűrőbetétet kell cserélni, és a szűrőházat nem, ezért 40szer (!) kevesebb műanyaghulladék keletkezik, mint a hagyományos szűrőbetét használata során.

  A PHSZ10J szűrőbetét mindössze 6 gramm műanyagot tartalmaz, miközben egy átlagos eldobható szűrőbetét 250 gramm műanyag felhasználásával készül.

   

  PHSZ10J Prémium szűrőbetét cseréje

  A szűrőbetét cseréje 6 havonta esedékes.Egy 10 éves időintervallumra kiszámítva, azt jelenti, hogy átlagos esetben 5 kg műanyag hulladék keletkezik az eldobható szűrőbetétek használata során, míg ez a PHSZ10J szűrőbetét esetén csupán 120 gramm.

  A szűrőbetét csere egyszerű. Csak nyissa ki a szűrőházat, cserélje ki a szűrőbetétet.

  A PHSZ10J szűrőházon jelöltük az újrahasznosítási kódot, ezzel is segítve a termék majdani újrahasznosítását.

   

  Összegezve:

  A PHSZ10J Prémium szűrőbetét lényegesen jobb teljesítménnyel szűri ki a vizünkből a szennyező anyagokat. Nagy teljesítményű. A kiváló minőségű tömbösített kókuszhéjból készült aktív szén nagyobb teljesítményt nyújt, a granulátumot tartalmazó hűtőszűrőkhöz képest.

  Környezetbarát, mert nagyon kevés műanyag hulladék keletkezik a szűrőbetét cseréje során.

  A 6 havonkénti szűrőbetét csere egyszerű.

   

  Minősítés: 1935:2004, Olaszország

  BPA mentes

  Származási ország: Nagy-Britannia


  Amennyiben szeretné, hogy lépésről-lépésre végigvezessük hűtőjének vízbekötési folyamatán, kattintson a képre!

  Hogyan kell a hűtőt vízhálózatra kötni

   

  Hűtőszekrény vízszűrőt és vízszűrő kancsó betétet – szakértőtől. Gyári és utángyártott hűtőszekrény vízszűrők raktárról, ingyenes szállítással.

  Újdonság: Vízszűrő kancsó és szűrőbetét (classic és maxtra) és Kávéfőző vízszűrő (vízlágyító) termékek.

  Keressen minket facebookon ( hutoszuro.hu facebook oldal ) és nézze meg hasznos youtube csatornánkat.

  Hűtőszűrőink BPA mentesek! A BPA a biszfenol A rövidítése. Ez egy ipari vegyi anyag, amelyet bizonyos műanyagok és gyanták előállítására használtak. A BPA polikarbonát műanyagokban és epoxigyantákban található. A polikarbonát műanyagokat gyakran olyan tárolóedényekben használják, amelyek élelmiszereket és italokat tárolnak, mint például bizonyos PET vízpalackok. 

 • Átlagos értékelés
  88
  Tolna
  2020.11.09
  Udvarias, segítőkészek.
  87
  Attila , Budaörs
  2020.10.22
  Nagyon jól átlátható a weboldal és minden szükséges információt tartalmaz ami a vásárláshoz szükséges valamint nagyon segítőkészek, hogy biztonsággal azt a terméket válasszam amire tényleg szükségem van a készülékemhez.
  86
  Budapest
  2020.07.27
  Gyors és megbízható kiszolgálás.
  85
  Zsolt Budapest
  2020.06.10
  Segítőkészek és megbízhatóak!
  84
  Viktor, Érd
  2020.04.11
  Még soha nem találkoztam ilyen szinten felhasználóbarát és vevőközpontú webáruházzal, mint a hutoszuro.hu! Nem csak a kínálat és kezelés, plusz azok az extra szolgáltatások, amiket már jó ideje megismerhettem, hanem azok az innovációk, amelyek a vásárlást még élvezetesebbé varázsolják teszik ezt a kedvenc webáruházammá, immár évek óta. Külön dícséretet érdemel a környezetkímélő terméktípus megjelenése is! Probléma esetén az ügyfélszolgálat készségesen, gyorsan és hatékonyan működik. Nagyjából ez az a szint, melyet elvárna az ember egy ilyen tevékenységet végző cégtől.
 • Cikkszám
  H6
Webáruház készítés