Vízszűrő kancsó

Vízszűrő kancsó

Vízszűrő kancsó működése

Vízszűrő kancsó használata a hétköznapokban

Vízszűrő kancsó költségei

 

Vízszűrő kancsó

 

A víztisztításra való igény, ma már a minden napjaink része. A szervezetünknek vízre van szüksége, és az egészségünk érdekében, tiszta vízre van szükségünk. Mit tegyünk, ha a munkahelyünkön a víz klórtól illatos vagy kellemetlen az íze?

Miben segít nekünk a Vízszűrő kancsó? Mit várhatunk el tőle? Erről szól ez az írásunk.

 

Vízszűrő kancsó működése

A víztisztító kancsó működése egyszerű. Beletöltjük a vizet, és  a BPA mentes műanyag kancsóban van egy vízszűrő betét, amely szén ioncserélő gyantával kombinált szűrőként működik.

Ez a szűrő fogja kiszűrni a vizünkből a klórt, az oldott szerves anyagokat és a lebegő ásványi anyagokat a vízből. Tehát kiszűri az ivóvizünkből a szennyező anyagokat, mindazt, amitől a víz íze vagy a szaga kellemetlen. Ezenkívül a vízkőképződésért felelős ásványi anyagokat is kiszűri az ioncserélő gyanta segítségével.

Hogy kerül a vízbe ez a sok minden? Az ivóvízhálózat egyrészt elöregedett, másrészt a folyamatos bővítés állapotában van. Minden új lakás, minden új vízcsap bekötése, szerelése közben kerül az ivóvízbe rozsda és kosz.

 

Vízszűrő kancsó használata a hétköznapokban

A víztisztító kancsó űrtartalma 2,4 liter, tehát nagyjából lefedi az egész napi vízigényünket.

A kancsó BPA mentes. Egészségbarát. A BPA jelentése biszfenol A, ami a műanyag előállításakor használt vegyi anyag. A BPA-nak való kitettség lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan. További kutatások utalnak a BPA és a megnövekedett vérnyomás közötti lehetséges kapcsolatra.

Ezért kerülnünk kell azokat a műanyag termékeket, főként a műanyag folyadéktároló edényeket, amelyek nem BPA mentesek, mert például a napfény, a melegítés hatására a bpa beleolvad a vizünkbe a műanyag flakon anyagából.

 

A vízszűrő kancsó otthon, és a munkahelyünkön is biztonságosan ad tisztított, ásványvíz tisztaságú vizet.

 

 

Vízszűrő kancsó költségei

Amíg nincs otthon és a munkahelyen vízszűrő kancsó, addig csak az ásványvíz lehet a megoldás. Az egészséges ember napi minimum vízigénye 2 liter. És minden egyes megivott kávé még fél literrel növeli a szervezet vízigényét. Tehát hetente 14 liter ásványvízről beszélünk, minimum.

A víztisztító kancsó pénztárcabarát. A vízszűrő kancsót egyszer kell csak megvenni, aztán pedig a benne lévő szűrőbetétet kell cserélni. A szűrőbetéteket csomagban lehet megvásárolni. A legkisebb, 4 darabos csomag ára, ha lebontjuk egy napra a költségeket, akkor kiderül, hogy napi 47 forint költséggel ásványvíz tisztaságú vizet ihatunk.

Ráadásul a vízszűrő kancsó vásárlásakor az első szűrőbetétet ajándékba adjuk.

 

Összegezve tehát, vízszűrésre szükségünk van. A víztisztító kancsó könnyű, egyszerűen kezelhető, kiszűr minden olyasmit, amitől a víz íze vagy illata kellemetlen lenne. Ásványvíz tisztaságú vizünk lesz, ha a vízszűrő kancsót használjuk.

Vízszűrő kancsó FilterLogic FLJ402 - fehér színben, 2,4 liter - 1 db maxtra típusú szűrőbetéttel

Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Csatlakozzon hozzánk a facebook-on:

 

és a youtube-on is: