Vízszűrő kancsó

Vízszűrő kancsó

A víztisztításra való igény, ma már a minden napjaink része. Mit tegyünk, ha a munkahelyünkön a víz klórtól illatos vagy kellemetlen az íze?

Miben segít nekünk a Vízszűrő kancsó? Mit várhatunk tőle?

 

Vízszűrő kancsó működése

A víztisztító kancsó működése egyszerű. Beletöltjük felül a vizet, és a BPA mentes műanyag kancsóban van egy vízszűrő betét, amely szén ioncserélő gyantával kombinált szűrőként működik.

Ez a szűrő fogja kiszűrni a vízből a klórt, az oldott szerves anyagokat, a lebegő ásványi anyagokat és a további oda nem illő kellemetlen anyagokat a vízből. Tehát kiszűri mindazt, amitől a víz íze vagy szaga kellemetlen lesz. Ezenkívül a vízkőképződésért felelős ásványi anyagokat is kiszűri az ioncserélő gyanta segítségével.

Hogy kerülnek a vízbe a szennyező anyagok? Az ivóvízhálózat elöregedett, ezen kívül a folyamatos bővítés során is kerülhetnek szennyező anyagok a vízbe. Minden új lakás, minden új vízcsap bekötése, szerelése közben kerül az ivóvízbe rozsda és kosz.

 

Vízszűrő kancsó használata a hétköznapokban

A víztisztító kancsó űrtartalma 2,4 liter, tehát nagyjából lefedi az egész napi vízigényünket.

A kancsó BPA mentes. Egészségbarát. A BPA jelentése biszfenol A, ami a műanyag előállításakor használt vegyi anyag. A BPA-nak való kitettség lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan. További kutatások utalnak a BPA és a megnövekedett vérnyomás közötti lehetséges kapcsolatra.

Ezért kerülnünk kell azokat a műanyag termékeket, főként a műanyag folyadéktároló edényeket, amelyek nem BPA mentesek, mert például a napfény, a melegítés hatására a bpa beleolvad a vizünkbe a műanyag flakon anyagából.

 

A vízszűrő kancsó otthon, és a munkahelyünkön is biztonságosan ad tisztított, ásványvíz tisztaságú vizet.

Vízszűrő kancsó költségei

Amíg nincs otthon és a munkahelyen vízszűrő kancsó, addig csak az ásványvíz lehet a megoldás. Az egészséges ember napi minimum vízigénye 2 liter. És minden egyes megivott kávé még fél literrel növeli a szervezet vízigényét. Tehát hetente kb. 14 liter ásványvízről beszélünk.

A vízszűrő kancsót egyszer kell csak megvenni, utána pedig a benne lévő szűrőbetétet kell cserélni. A szűrőbetéteket csomagban lehet megvásárolni. A legkisebb, 4 darabos csomag ára, ha lebontjuk egy napra a költségeket, akkor kiderül, hogy napi 47 forint költséggel ásványvíz tisztaságú vizet ihatunk.

Ráadásul a vízszűrő kancsó vásárlásakor az első szűrőbetétet ajándékba adjuk.

Összegezve tehát, vízszűrésre szükségünk van. A víztisztító kancsó könnyű, egyszerűen kezelhető, kiszűr minden olyasmit, amitől a víz íze vagy illata kellemetlen lenne. Ásványvíz tisztaságú vizet ihatunk, ha a vízszűrő kancsót használjuk.

Vízszűrő kancsó FilterLogic FLJ402 - fehér színben, 2,4 liter - 1 db maxtra típusú szűrőbetéttel

Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Csatlakozzon hozzánk a facebook-on:

instagramon:

és a youtube-on is: