Új jelszó kérése
Kérdése van hűtőszűrőjével kapcsolatban? Hívjon bizalommal!

Szalai Attila

hűtőszűrő szakértő

06703143205

Minden nap

8-18 óra között

Legnépszerűbb hűtőszűrők
Hűtőszűrő ajánló
Szállítási díj hűtő vízszűrő vásárlása esetén 0 Ft!

Fizetési megoldás

Amit a hűtőszűrőkről tudni kell

Külső vízszűrő

Külső szűrős egy hűtőszekrény, amennyiben a vízszűrő a hűtőszekrényen kívül helyezkedik el, valamint a szűrő mindkét oldalán csatlakozik a vízcsővel (1/4", kb. 6,35 mm). Ebben az esetben megfelelő Önnek a cégünk által forgalmazott HSZ10J univerzális külső vízszűrő, de az összes többi külső vízszűrő is. Előfordulhat, hogy jelenlegi szűrőjének méretei eltérnek a HSZ10J vízszűrő méreteitől de a vízcső mérete azonos (1/4", kb 6,35 mm), így a vízszűrő megfelelő Önnek!

Ábrán is szemléltetve:

Horgony

Külső vízszűrő csatlakozási módjai

A külső vízszűrők két módon csatlakoztathatóak a vízcsőhöz: gyorscsatlakozó vagy rögzítő anya segítségével. Amennyiben az Ön jelenlegi vízszűrője rögzítő anyával csatlakozik a vízcsőhöz, lecserélheti gyorscsatlakozós külső vízszűrőre, ebben az esetben csupán annyi tennivalója van, hogy levágja egyenesre a vízcsövek végeit és csatlakoztatja a szűrőhöz. A HSZ10J univerzális külső vízszűrő mindkét csatlakozási lehetőséggel rendelhető. A termék kosárba helyezése előtt a legördülő menü segítségével, kérjük válassza ki a szállítandó szűrőbetét vízcső csatlakozási típusát!

Ábrán is szemléltetve: rögzítő anyás csatlakozás:

Ábrán is szemléltetve: gyorscsatlakozás:

Belső vízszűrő

Belső (integrált vízszűrős egy hűtőszekrény, amennyiben a vízszűrő a hűtőszekrényen belül vagy a hűtőszekrény lábazatában helyezkedik el. 

Ábrán is szemléltetve a teljesség igénye nélkül:

 

 

Webáruház készítés