Vízszűrő kancsóhoz maxtra + típusú szűrőbetét

A víztakarékosság egyik lépése, hogy szűrt vizet iszunk, kancsóból. Nem folyatjuk a csapból fölöslegesen, és nem öntjük ki, mert kellemetlen az illata vagy az íze.

Mivel a vízszűrés egyre fontosabb, a szűrő fejlesztés sem állhat le, így született meg a maxtra + típusú vízszűrőbetét, mely hatékonyabban dolgozik és erősebb.

 

Vízszűrés otthon

Az otthonunkban van lehetőség egyenesen a vízcsőre és a hűtőre kötni a vízszűrőt, ami így bármikor szűrt és hideg vizet ad nekünk.

Ugyanakkor az életünk nagy részét nem otthon töltjük, hanem például a munkahelyen, vagy barátoknál, családunknál. Ilyen helyzetekre megoldás a FilterLogic vízszűrő kancsó, mely könnyű, hordozható, és csak egy minőségi szűrőbetétre lesz szükségünk hozzá.

 

Maxtra + típusú szűrőbetét a vízszűrő kancsóhoz

A maxtra+ vagy más néven az FL-402-E (Extra) jobb teljesítményt nyújt a többi szűrőnél, mert több szűrőanyaggal dolgozik, és a több szűrőanyag hosszabb érintkezési időt biztosít, ezért több káros anyagot tud kiszűrni, eltávolítani a vízből. A tapasztalatok szerint, eltávolítja az alumínium 73,7%-át, a réz 95,8%-át, a klór 95,2%-át.

 

A maxtra + a szűrőbetétek új, hatékonyabb verziója.

A kiváló minőségű szén ioncserélő gyantával kombinált szűrő hatékonyabban eltávolítja az ivóvízből a klórt és a vízkőképződésért felelős ásványi anyagok több, mint 80%-át, az alumíniumot, a rezet, ólmot és más nehéz fémeket, valamint a lebegő szennyező anyagokat is.

Ezáltal a víz tisztább és finomabb lesz.

Mivel eltávolítja a vízkőképződésért felelős anyagok nagy részét, ezzel megóvja a vízszűrő kancsót is a vízkövesedéstől, ezzel hosszú élettartamot biztosít neki.

 

Maxtra + típusú szűrőbetétek itt rendelhetőek:

12 darabos - 1 évre elegendő szűrőbetét itt rendelhető.

6 darabos szűrőbetét itt rendelhető.

A víztisztító kancsóról itt írunk részletesebben.

 

 

A maxtra + típusú szűrőbetét hatékonyan kiszűri az ivóvizünkből

  • a klór nagy részét
  • a vízkőképződésért felelős ásványi anyagokat
  • az ólmot és más nehéz fémeket
  • az oldott szerves anyagokat
  • a vízben lebegő szennyező anyagokat is (mint amilyen a rozsda)

A FilterLogic szűrőbetétek BPA mentesek és ez nagyon fontos, amikor műanyag termékről van szó!

 

Fontos! A szűrőbetétet cserélni kell 150 liter vagy maximum 1 hónap használat után!

A 150 liter szűrése vagy 30 nap használat után a szűrési hatékonyság érezhetően csökken, az egészségtelen baktériumok elszaporodnak, mert a kiszűrt anyagok egy nekik kedvező nyálkás közeget alkotnak.

 

Összegezve, a vízszűrőbetétek új generációja több szűrőanyaggal dolgozik, ezáltal több káros anyagot tud kiszűrni a vizünkből. A vízszűrés a víztakarékosság következő, logikus lépcsője mindannyiunk számára.

 

Maxtra + típusú szűrőbetétek itt rendelhetőek:

12 darabos - 1 évre elegendő szűrőbetét itt rendelhető.

6 darabos szűrőbetét itt rendelhető.

A víztisztító kancsóról itt írunk részletesebben.

Csatlakozzon hozzánk a facebook-on: 

instagramon:

és a youtube-on is: